Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik evlerin tercih edilme sebepleri arasında ilk sırayı maliyet avantajı alır. Prefabrik Ev inşa ettirmek için gereken zorlu ve yorucu süreçler prefabrik evlerde söz konusu değildir. Beton atma ve kuruması gibi zaman alıcı işlemlere gerek olmadan prefabrik evin montajı tamamlanabilir.

Duvardan çatıya, elektrikten su tesisatına tüm ustalık gerektiren uygulamalar profesyonel ekiplerimizce yapılmakta olup usta sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası yine profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Yapı maliyetlerindeki artworkışla beraber yaşanan usta sorunları klasik villa modellerine sahip olmak isteyenleri arayışa yöneltti.

Satış sonrası prefabrik evde gerekebilecek olası servis taleplerini karşılayacak bir ekibin bulunup bulunmamasına özellikle dikkat edilmelidir.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Bir telefon kadar measurement yakın olan prefabrik hazır ev firmamızdan ücretsiz fiyat teklifi alarak başlayabilir veya aşağıdaki farklı approach ve fiyat listesini inceleyebilir ve en güzel evi dimension sunabiliriz.

Ortak özellikleri arasında dış çevre ve sert mevsim koşullarına en az betonarme evler kadar mukavemet gösterebildiğini söyleyebiliriz. Ayrıca ısı, ses ve sıvı yalıtımı da bulunmaktadır. Bu yapıların en önemli avantajı ise fiyatların betonarme yapılara göre oldukça az olmasıdır. Gelişen ve değişen piyasa koşulları sonucunda betonarme inşaat maliyetleri oldukça arttığından bu evlere yönelim daha çOkay artmıştır.

Prefabrik yapılar ruhsatla ilgili olarak betonarme binalar gibi izne tabidir. Bağlı bulunduğunuz belediyeye veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı il müdürlüklerine başvurarak izin almanız gerekmektedir.

Binada soba kullanımı varsa baca deliklerinin de dikkate alınması gerekmektedir. Prefabrik evler kaç kata kadar yapılabiliyor?

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam ağırlık 7-9 ton arasında değişir.

Prefabrik evlerin duvar bloklarında özel paneller arasına yüksek dansite yoğunluğunda yüksek yalıtım kazandıran izolasyon malzemesi kullanılmaktadır. Standart bir prefabrik binanın dış duvar kalınlığı ten cm’ye ulaşmakta olup klasik betonarme binalara göre yüksek ısı ve ses yalıtımına sahiptir.

Uzun yıllara dayanan Villa Yapı güvencesi ve deneyimiyle ihtiyaç ve beklentiler dikkate alınarak seçilen en kaliteli malzemelerin kullanıldığı prefabrik evler uygun maliyet avantajı müşterilere sunuluyor; onlar için güvenli ve konforlu yaşam alanları inşa ediliyor.

Prefabrik evlerin betonarme yapılardan en büyük farkı hafif yapı olmasıdır. Depreme dayanıklı ve hızlı kurulan prefabrik evler aynı zamanda tüm iklim koşullarına uygun olarak inşa edilmektedir.

Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2021 yılında modeline göre değişmekteydi. Fakat anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2022 yılında sadece modeline göre değil aynı zamanda özel proje opsiyonlarına göre prefabrik ev değişim göstermektedir. Bu açıdan incelediğimizde prefabrik evlerin fiyatları evin projesinde bulunmayan veya opsiyon olarak tercih ettiğiniz malzemelerin seçimi fiyat teklifini de etkileyecektir.. 

Report this wiki page